OMSTILLINGSVILLIGHED

2014-02-01 11.21.44-Lyng-snow ny

På de fleste arbejdspladser ved man, hvor vigtigt det er med omstillings villighed og evnen til at lære af fejltagelser.

Efter hvad der foregår på Borgen må man konstatere, at der er rigtig mange lighedspunkter med hvad der sker ude i den virkelige verden (altså der hvor man lever med konsekvenserne af diverse forsøg fra skiftende regeringer)

Har politikerne – der normalt ikke har for vane at overse tiltag, der kan gøre deres liv mere økonomisk bekvemt når de trækker sig tilbage – mon overset nødvendigheden af at få vedtaget en lov, der anerkender svimmelhed som arbejdsskade for folketingsmedlemmer?

De skal trods alt hver dag forsøge at danne sig et overblik over hvem der er partifæller og hvem der er modstandere. I perioder skal de huske at opdatere time for time. Ikke så mærkeligt at det kan knibe med tid til også at sætte sig ind i hvad de udtaler sig om – for slet ikke at tale om hvad de vedtager.

Eneste faste holdepunkt er, at politikere fortrinsvis har tendens til at rykke mod højre.

5 thoughts on “OMSTILLINGSVILLIGHED

 1. Jeg er ked af mit parti blev en del af denne regeringperiode – det er aldrig sjovt at føre den nødvendige politik, slet ikke i krisetider ….
  Men noget godt er det altid, på trods, det har fået rigtig mange mennesker til at snakke politik …. Fedt.

  Like

  • “Men noget godt er det altid, på trods, det har fået rigtig mange mennesker til at snakke politik ” – det har du ret i !!!

   Like

 2. Ville gerne kommentere/diskutere… MEN JEG ORKER DET SIMPELTHEN IKKE MERE EFTER SIDSTE UGES OPLEVELSE. Alt hvad der måtte have været tilbage af barnetro og tillid til systemet forsvandt på mindre end 72 timer.
  Så jf. Poul Nyrups definition af “stueren”: Jeg vil (heller) ikke længere være stueren – OG SÅ VÆRE STOLT AF DET!
  DF et 100% gennemtænkt tilvalg? Måske ikke…
  – men ALLE de andre er nu for mig ligeså gennemtænkte fravalg.

  Like

 3. Ja – og så skal de også holde styr på, hvad der er deres politik lige her og nu – og hvorfor det ikke var den der gjaldt i går – og uden at forhindre at en anden politik gælder i morgen. Det er ikke nemt!

  Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s