ILLEGALT LEGAT

2013-09-13 14.02.42-sne berries 2

Hvad sker der for Annette Vilhelmsen?

Hvordan kan hun finde på at forvalte offentlige midler, som var hun enevældig – eller komplet novice? Hun kan lide et projekt – jamen så skal det da uden videre have al tænkelig bevågenhed og tilførsel af økonomiske midler. Legat (forud for alle andre) – det manglede da bare andet!

Skræmmende adfærd for en minister og partileder.

  • Det er grov omgåelse af regler for offentlig forvaltning
  • Det er diskrimination
  • Det er korruption

Men det er trods alt ikke LIGERET 😉

One thought on “ILLEGALT LEGAT

  1. Ja det var meget nemmere at styre landet dengang det var enevælden der herskede – så behøvede lederen ikke spørge nogen, han/hun bestemte selv reglerne og mest af alt – man skulle ikke stå til ansvar for hvad man gjorde. Tænk hvor besværligt det er med demokrati, hvor befolkningen har rettigheder og skal behandles lige – og hvor man stiller krav til lederen om at følge de vedtagene regler. Det begrænser jo muligheden for at føre den politik man ønsker!!

    jos

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s