ALESSIO – EN RAGDOLL

2013-09-05 15.23.37 alessio

Alessio blev født d. 15. maj i år. Han indtog vores hjem og hjerter d. 11. august.

Naturligvis blev der taget nogle principielle beslutninger inden han kom – for vi er ansvarlige mennesker, der har styr på tingene! Alessio skal ikke op på køkkenbordet, spisebordet eller være i sengene! Det er relativt enkelt.

Nå, men vi kom hjem med sådan et kært lille kræ. Og da han gik rundt og kaldte ulykkeligt på sin mor (og formentlig også søskende) var der jo ikke andet for, end at han måtte sove hos os de første par nætter. Det blev så min hovedpude der åbenbart var det tryggeste sted. Dog kan han allerede nu finde på at sove imellem os (se det er jo unægteligt et skridt i den rigtige retning!).
Med hensyn til køkkenbordet, så står vi fast. Med hensyn til spisebordet, så har han fået en kurv på bordet hvor han må være. I aftes sneg han sig ud af kurven da vi spiste dessert – der var jo tydeligvis ingen tallerkener mere – er jeg sikker på at han tænkte! Da jeg havde fået min limoncello opdagede jeg nærmest tilfældigt, at jeg sad og aede ham mens han lå hvor min tallerken plejer at stå!

Men de gode intentioner har vi stadig de er bare blevet lidt mere nuancerede og vi har set nødvendigheden af, at justere principperne og afstemme reglerne med Alessios ønsker.

Se Alessios fotoalbum her

2 thoughts on “ALESSIO – EN RAGDOLL

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s